Går du med tanker og planer om at få opført en tilbygning eller en ombygning til jeres eksisterende ejendom? MF Constructions tegnestue kan tilbyde al den professionelle assistance og rådgivning, I har behov for, lige fra den mindre tilbygning til den større renovering og ombygning


Mennesker og familier forandrer sig, og det samme sker for virksomheder. Og derfor forandrer behovet for kvadratmeter sig ofte også. Det kan kaste dig ud i overvejelser om flytning, hvis du dagligt går og mangler plads, hvor du bor eller lever.

En flytning er en dyr løsning, og de flere hundredetusinde kroner, en flytning nemt kan koste med ejendomsmæglersalær med mere, er ærgerlige at bruge, hvis du i øvrigt trives med at bo, hvor du gør.

Du kan med fordel vælge i stedet at få bygget den plads, du savner, eller ombygget den plads, du allerede har, så den passer perfekt til jeres behov. Omkostningerne kommer ind igen, både i form af øget ejendomsværdi men også i form af livskvalitet.

MF Constructions Tegnestue kan assistere med alt lige fra de første tanker, der skal ned på papir, til den færdige tilbygning og ombygning står klar.

-Se under fanen referancer hvilke projekter der er blevet udført igennem årene